Hillankukka pitkä

34,00 

Hillankukka korvakorut on valmistettu kotimaisesta FSC- sertifioidusta 3 mm koivuvanerista. Näiden puukorujen pituus on koukun kanssa 80 cm. Korun kuvio on molemmin puolin printattu, ja korujen metalliosat ovat allergiaystävällistä kirurginterästä.

Korut toimitetaan Tanskassa valmistetuissa ympäristöystävällisissä kartonkisessa korulaatikoissa. Myös postituspussit ovat ympäristöystävällisiä. Postitukseen käyttämämme eco-friendly vuoratut pussit on valmistettu FSC®-sertifioidusta paperista ja kierrätetyistä materiaaleista, ja ovat 100% kierrätettäviä.
Takuu vastuullisesta metsänhoidosta. https://fsc.org/en

Koruissa käytetty vaneri on FSC- sertifioitua suomalainen koivuvaneria. FSC®-merkki takaa, että kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt puuperäiset materiaalit on hankittu vastuullisesti hoidetuista FSC®-metsistä, joissa jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan aina uusia. Tämä tarkoittaa, että metsien eläimistä ja kasvillisuudesta huolehditaan paremmin ja että metsänhoitajat saavat riittävän koulutuksen, riittävän palkan ja kaikki työssään tarvitsemansa turvallisuusvarusteet.

Varasto loppu

korvakorut, pitkä