Ale!

Suojassa havu

28,00 

Suojassa havu kolmiosainen korvakoru kuvastaa kuusen suojassa olevaa pienempää kuusta. Nimi tuli ajatuksesta, miten luonnossa kuuset ja metsä yleensäkin tarjoavat suojaa eläimille ja ihmisille. Myös ihmiselämässä aikuisten on suojeltava lapsiaan, ja voimakkaampien heikompiaan. Kahden aikuisen rakkaudessa toinen ihminen tarjoaa parhaassa tapauksessa turvallisen suojasataman.

Suojassa

Sinun lähelläsi olen suojassa,

niin kuin metsän puut

antavat suojaa eläimilleen,

niin sinäkin levität kätesi suojakseni

siinä sinä olet,

silloinkin,

kun minua on vaikea rakastaa.

-Sanni Homanen

 

Suojassa korvakorut on valmistettu 3 mm  ( ruskea ja vedenvihreä 2 mm) paksuisesta kotimaisesta koivuvanerista. Korujen väri on tulostettu korun molemmin puolin kestävillä värikylläisillä musteilla. Värit ovat ekologisia, myrkyttömiä ja niillä on korkea UV-säteilyn kesto. Koruosat ovat kirurginterästä. Korun kokonaiskorkeus on 40 mm.

Korut toimitetaan Tanskassa valmistetuissa ECO -korurasioissa, jotka on valmistettu FSC®-sertifioidusta luonnonvärisestä pahvista ja vesipohjaisesta liimasta.

Korut eivät pidä liiallisesta kastumisesta, hankauksesta eikä niitä tule  säilyttää suorassa auringonpaahteessa.  Säilytä korusi mielellään korulaatikossa.

korvakoru, tappikiinnitys