,

Kuukkeli pieni

25,00 

Muinaiset suomalaiset pitivät kuukkelia onnenlintuna sekä myös sielunlintuna. 

Pienet puiset Kuukkeli korvakorut ovat ihanan kevyet kantaa. Ne on valmistettu  kotimaisesta koivuvanerista. Vanerin tuotannossa  on käytetty ainoastaan kotimaista raaka-ainetta. Puun alkuperälle ja toimitusketjulle on myönnetty PEFC-sertifikaatti, joka kertoo mm. puun hakkuuseen liittyvistä vastuullisuuskysymyksistä.

Korujen metalliosat ovat kirurginterästä. Korun leveys on 30 mm ja korkeus koukkuineen 40 mm. Koivunväriset korut on lakattu vesiohenteisella lakalla. Mustat korut maalattu M1 luokan vesiohentaisella maalilla.

Korut toimitetaan  ympäristöystävällisessä FSC-sertifioidussa korurasiassa. Korurasioissa käytetty liima, kartonki ja pahvi ovat kaikki 100 % ympäristöystävällisiä.

Korurasian mukana on esite, jossa kerrotaan näitä uskomuksista

 

Puun alkuperälle ja toimitusketjulle on myönnetty PEFC-sertifikaatti:

Eli puu ei ole laittomasti hakattua eikä hakkuu loukkaa perinne- ja kansalaisoikeuksia. Puuta ei hakata metsistä, missä metsänhoitotoimenpiteet uhkaisisivat arvokkaita biotyyppien säilytysarvoja. Puuta ei hakata metsistä, jotka on muutettu puuplantaaseiksi, tai metsistä, jotka muutetaan ei- metsälliseen käyttöön. Se ei myöskään  ole peräisin metsistä, joihin istutetaan geneettisesti muunnettuja taimia.

 

Korvakorut, puukorut