Kukkaniitty

26,00 28,00 

Kukkaniitty

Kukkaniitty korvakorut kuuluvat Sannincon Ketoniitty-mallistoon. Korvakorujen sävymaailma on herkkä, niinkuin itse kedon kukatkin.

 

Jylhä voimakassävyinen, varjoinen havumetsä on kietonut syliinsä taianomaisia valossa kylpevä aukioita, joilla hentojen varsien kannattamat kedon kukat kohottavat kasvonsa kohti aurinkoa. Sinisen, valkoisen ja keltaisen sävyt tuovat pienen kesäisen hetken ajan kontrastia havumetsien ikiaikaiselle syvän vihreälle. Kedon kukat – orvokit, kissankellot, leinikit ja lemmikit kertovat omaa tarinaansa luonnon kauneudesta. Voi melkein kuulla kuusikon kumisevan rummun taustakompin, kun kedon keijut helistävät täällä kellojaan.

 

Korut ovat m0lemmin puolin printatut. Ne on valmistettu  3 mm paksuisesta kotimaisesta koivuvanerista. Korun puuosan korkeus on  50 mm, ja leveys 25 mm. Koko korun pituus  on 55 mm riipuen korun kiinnitystavasta. Valittavanasi on kolme kiinnitystapaa koukku, tappi ja puinen vinoneliö, johon on liimattu metallitappi.  Metalliosat  ovat kirurginterästä.  Korut toimitetaan ekologisessa pahvisessa korurasiassa.

korvakoru, puukoru